UUTISET

Digital Guest ja Travius yhteistyöhön

Traviuksesta voidaan lähettää varauksen tiedot Digital Guest:iin, mistä voidaan lähettää asiakkaille markkinointi, ja asiakastyytyväisyyteen tarkoitettua viestintää.

Villi Pohjola uusi verkkosivu

Villi Pohjola julkaisi uuden verkkokaupan, perustuen Travius API:in, Travius Widget:tiin ja Worpdessiin yhteistyössä Adkioskin kanssa

Travius ja Paylink yhteistyöhön

Traviuksesta voidaan lähettää maksulinkki asiakkaalle Paylinkin kautta, asiakkaan maksaessa siirtyy maksun tieto Traviukseen ajoitetusti.

Travius ja SiteMinder yhteistyöhön

Travius ja SiteMinder toimivat nyt reaaliaikaisesti, saatavuudet ja hinnat asetetaan Traviukseen, josta ne siirretään SiteMinderiin, ja kaikkiin sen kautta asetettuihin myyntikanaviin

Travius ja Bókun yhteistyöhön

Bókun, aktiviteettien verkkokaupparatkaisu voidaan yhdistää Traviukseen, tuotteet synkronoidaan Traviuksessa, ja tilaukset voidaan hakea Traviuksen tilauskantaan toiminnanohjauksen pariin.

Travius API

Travius API on kehittäjille suunnattu työkalu, jolla jo olemassaoleviin verkkokauppoihin voidaan tuoda Traviuksessa olevia tuotteita myyntiin, tai perustaa vaikka oma räätälöity verkkokauppa. Codegemin yhtistyökumppaneilla löytyy kokemusta eri julkaisujärjestelmien alle tehdyistä verkkokaupoista(esim WordPress, Joomla)

Toteutuksia:
Rock and lake
Villi pohjola

Travius kassa

Traviuksen käyttäjäyritykselle voidaan asentaa kassajärjestelmä, mikä soveltuu perinteiselle tavarakaupalle, aktiviteeteille, lipunmyyntiin, ravintoloille ja majoituksien loppulaskujen maksuun. Myynti siirtyy automaattisesti Traviukseen, ja halutessaan yritys voi käyttää Traviuksen kapasiteetteja silloin kun siihen on tarve.

Travius verkkokauppa

Traviuksen käyttäjäyritykselle voidaan asentaa verkkokauppa, Traviuksessa on käytössä kauppapohjamalli, mikä soveltuu Traviuksessa oleville toimialoille (Majoitus, Aktiviteetit, Ravintola, Tavaranmyynti, Kalastusluvat, Lipunmyynti, Matkapaketit, Vuokraus). Traviuksen verkkokauppa sisältää myös käyttöliittymän jälleenmyyjille tai matkanjärjestäjille.

Traviuksen verkkokaupaksi voidaan asentaa myös asiakkaan omille verkkosivuilleen upotettava Travius Widget.

Traviuksen filosofiaan perusajatuksena kuuluu, että yksi myyntikanava ei poissulje muita.

Esimerkkejä:
Ranua Zoo
Visit Inari Stella polaris adventures