kuva18

12.04.12
Kassatoiminnot Traviukseen

Traviuksen kassatoiminnot kehittyvät CodeGem Oy on ensimmäisenä maailmassa mahdollistanut aktiviteettien myynnin kassatoimintojen kautta. Taustalla toimiva toiminnanohjausjärjeselmä siirtää tilaukset tuotannonohjauksen käyttöön, taloushallintoon ja palveluntuottajien omaan tilauskantaan. Erityisen kätevä kassatoiminto on hotellien ja keskusvaraamoiden työntekijöille, jotka käsittelevät erilaisia varauksia tavaroista aktiviteetteihin. Aktiviteettituotteen valittuaan myyjä voi syöttää aikuisten ja lasten määrän sekä pistää halutessaan lisätietoja asiakkaasta, hakuajan ja –paikan. Taustalla toimiva verkoston kiintiönhallinta vähentää myyjien tarvetta soittaa palveluntuottajille varaustilanteesta, koska kassa ilmoittaa mahdollisista ylibookkaus tilanteista reaaliaikaisesti.
 

03.02.12
Verkkolaskut Traviuksesta

Verkkolaskuja Traviuksesta CodeGem Oy on tehnyt integraation Maventa verkkolaskutusoperaattorin sovellukseen, jolloin verkkolaskujen lähettäminen on helppoa ja vaivatonta Traviuksen laskutuksen käyttöliittymän kautta.
 

03.01.12
Travius leviää Norjaan

Ensimmäinen norjalainen yritys liittyi Traviusverkostoon Kirkenes Snow Hotel Pohjois-Norjassa on ottanut käyttöönsä Traviuksen ja ensimmäiset yhteistyöyhteydet on luotu suomalaisten yritysten kanssa. Kirkenes Snow Hotel on täyden palvelun talo, joka tuottaa niin eksoottista lumimajoitusta kuin jännittäviä aktiviteettejakin asiakkaiden iloksi, kuten kuningasrapu ohjelmaa.
 


Lähetä meille kysymys tai palautetta
Nimi: Yritys:
Puhelinnumero: Sähköposti:
Viestisi: